Beliggenhet

Fra stedet er det skolebussordning til Maura Barneskole og Nannestad ungdomsskole. Det er også flere barnehager i området, blant annet Rustad Barnehage som ligger 1,6 km unna.

Nærmeste bussholdeplass er Sandsnesseter som ligger bare noen meter fra boligene. Her ble busstilbudet utvidet i januar i år, og det er nå flere daglige avganger til Hurdal og Nannestad.
Coop Marked Rusta er nærmeste dagligvare, og det er kort vei til Maura som har flere butikker, frisører og apotek. Det er i underkant av 20 min til Råholt og kjøpesenteret Amfi Eidsvoll, som huser over 50 butikker og serveringssteder, og 30 min til Jessheim Storsenter.

Fra boligfeltet er det kun 100 meter til strand og båtrampe ved Hurdalssjøen, som er kjent for sine gode fiskeforhold, bademuligheter og yrende båtliv.

I skogen mot Marifjell finner du fine tur- og friluftsområder med et rikt nettverk av merkede stier og flere nydelige fiskevann. Vinterstid kan du nyte mange kilometer med preparerte skiløyper med utgangspunkt fra Nordåsen skistadion som også har egen lysløype. En liten halvtime unna ligger Hurdal skisenter med 10 nedfarter, 4 heiser, familiepark, terrengpark, barnebakke og skikro.

Her ligger det til rette for aktive barnefamilier, men også for deg som vil nyte rolige dager med utsikt over Hurdalssjøen. Med gunstig pris og gode renter er dette en mulighet for å realisere boligdrømmen for mange.